Anuncis que no molen

dijous, 25 de gener del 2007 | Etiquetes de comentaris: | |

Hi ha una sèrie de productes dels quals no puc tragar l'anunci dels quals.

Comencem:
  • Fontbeya: Es d'aquells anuncis pijos, on surten nens pijos, anunciant... aigua. "Aquí on teniu els refrescus?" "Aquíiii (imbècil)" "Fontbeya?". Aquí és quan al tio li pego una patada giratòria a la boca. Un anunci odiós, un producte absurd. Per mi, bàsicament, és aigua amb sucre.
  • Don Simón: Possiblement és la única marca que fa publicitat agresiva en contra dels altres. Quantes vegades l'hem vist atacar Minut Maid o Granini? Últimament surt un nen amb veu insuportable menjant un puré de verdures... "Pero que sea Don simooon!!!" Ughhh!
  • Baba de carcol: Aquest és un anunci de tipus teletienda que no solen fer als canals normals. Però a vegades (moltes, massa) te'l trobes fent zàpping pel TDT. Va de un producte d'extracte de babes de caragol que, segons diuen ells, regenra la pell i et treu les arrugues. S'ha de tenir estomac que posar-se allò i, òbviament, no s'ha de tenir cervell.
  • 7777: "Los clássicos arcade estan de moda". I una puuuuta meeerda! Ni el pang, ni l'endrapa-cocos ni molt menys el tetris estan de moda (I qui digui el contrari és un miserable). No entraré en el tema del politonos perquè em sembla surrealista i trist.
  • iCat.fm: Hi ha varies versions d'aquest anunci. Alguns potser les odien totes, jo alemnys n'odio una. Odio aquella on surt el paio com a despistat cantant Yesterday, és cert que ell mateix diu que se li queda cara de tonto. Potser serà la cara de tonto que fot en aquest anunci lo que l'espatlla. Això sí, l'emissora és bona.
  • Marina d'Or Ciudad de Vacaciones: Amb paraules textuals del MyGoku: no sé què és pitjor: el QUË GUAY! o el DIGUI? (en que es veu clarament l'original DIGAME?). Quanta raó. Realment fot fàstig la Zaplanada aquesta. En el mateix sac podriem posar a Jose Antonio Camacho i el seu Polari' Wol (Polaris World).
Segur que n'hi ha més, però ara no me'n recordo. Podeu dir quins anuncis odieu vosaltres, i potser aniré ampliant aquesta entrada.

No poso imatges perquè no vull fer publicitat d'aquesta gent.

5 comentaris:

  1. Anònim says:

    El tetris mai deixarà d'estar de moda :p

  2. Jose Manrique says:

    Axo de lanunci de Don Simon ma fet recordar lanunci mes odios k e vist mai... (k men recordi ara :P)

    Es veu un nen que trenca alguna cosa i diu la mare:
    -Te voy a dar.. te voy a dar...
    -UN CALDITO DON SIMON!!! - diu el nen

    simplement... udios

  3. Anònim says:

    Odio el puto anunci de iCat fm, es a dir, dacord que el xiket imita molt be al acebes i tal, pero...

    Li fotria patadaes als collons fins que pixes sang y un cop al terra li bomitaria a sobre, només així podria sentir la meitat del que sento jo quan veig aquell roñós anunci!!!!

    Prometo obrirlo en canal si el veig pel carrer.

    No són hores ^^

  4. Anònim says:

    T'has deixat el més ODIÓS, d'aquells que penses ojala els hi exploti una bomba (si si, tinc instints terroristes xD):
    MARINA D'OR CIUDAD DE VACACIONES
    DIGUI?

    Salut!

  5. Ferran Mata says:

    OOOOOhhhh!!! Marina d'oor! És veritat! no hi havia pensaaat!
    Patada giratòria a la boca d'aquella tia!