Freaks

dissabte, 6 de gener del 2007 | Etiquetes de comentaris: | |

En aquesta entrada no us parlaré d'aquells freaks que juguen a jocs de rol, ni d'aquells fascinats per tot allò que vingui del Japó, encara que sigui Coreà. Tampoc d'aquells que surten per la tele en horari infantil explicant tot allò que els nens no volen sentir. No, en aquesta ocasió parlarem d'uns altres freaks, els religiosos.
Alguns podrien dir que aquest col·lectiu pot pertànyer al dels jugadors de rol, però aquests van més enllà. Enumerem els punts que fan d'aquesta gents uns freaks en tota regla:
  • Poden fer el freak sols o acompanyats, però sempre sota les ordenances dels masters, que anomenen capellans, mossens, bisbes i, per sobre de tots ells, el Papa. Del qual tots en coneixem el seu passat ocult com a heroi robot. Ratzinger Z.
  • Tenen un llibre oficial amb les normes a seguir: La Bilblia.
  • Fan convencions arreu del món cada dia, però especialment els diumenges, que és quan els freaks d'aquest col·lectiu s'endinsen més en el seu món (I és prenen una substància estranya anomenada hòstia que els puja 5 punts la vida... o això pensen ells).
  • Per no caure en la monotonia, se celebren convencions especials certs dies de l'any. En aquests dies, aquesta gent és pot tornar totalment boja, i poden actuar de manera anti-natural: fuetejant-se, arrossegant-se per terra, caminant descalços,... horrible, totalment horrible. A més, pel dia en que representa que es mor el seu avatar, divendres sant, convoquen una espècie d'esdeveniment on es duen a terme aquestes accions aberrants en públic, incloent nens! I uns quants van disfressats, i uns altres porten creus, i alguns altres porten... bé, deixem-ho córrer.
Aquí veiem a lo pitjor de lo pitjor portan una insígnia del freakisme religiós.
(Algun dia hauré de parlar d'aquesta "gent")


El panorama és realment espantós. Cal reflexionar-hi.

En fi. En aquest món tots som uns freaks, o ningú és un freak. El que està clar és que alguns s'ho prenen massa seriosament i acaben provocant accions inhumanes i espantoses.

0 comentaris: