La vida de los otros.

dissabte, 17 de març del 2007 | Etiquetes de comentaris: | |

Acabo d'arribar del cine i em veig obligat a escriure això. Estic trasbalsat, commogut, emocionat,... acabo de veure una de les millors pel·lícules que he vist mai. Senzillament genial.

Quin gran argument, quines grans actuacions, quina música, quina peli! Us l'aconsello, si teniu oportunitat de veure-la no la deixeu passar, no us en penedireu. I no feu el lleig de baixar un screener de merda de l'emule, aquesta peli no s'ho mereix. O aneu al cine ara o espereu a que surti el DVD... per compar-la o baixar un bon DVDrip. Vosaltres mateixos. Ja us dic jo que us agradarà.


Sinòpsi:
El capità Gerd Wiesler (Ulrich Mühe) és un oficial extremadament competent de la Stasi, la totpoderosa policia secreta del règim comunista de l'antiga República Democràtica Alemanya. Però, quan el 1984 li encomanen que espiï la parella formada pel prestigiós escriptor Georg Dreyman (Sebastian Koch) i la popular actriu Christa-Maria Sieland (Martina Gedeck), no sap fins quin punt aquesta missió influirà en la seva pròpia vida.

Per tot això i més, aquesta pel·lícula és mereix un 10/10 (i sobradament l'Oscar que va guanyar).

0 comentaris: