Arriba el Monstre al 3xl.cat

dilluns, 15 d’octubre del 2007 | | |

Monster, l'anime basat en el manga del mateix nom creat pel gran Naoki Urasawa (els que el llegim sabem com n'és de gran) arriba al 3xl.cat. El dilluns a les 21:00 comença el primer de 74 genials capítols que absorbeixen i que no et deixaran indiferent. Una sèrie adulta, per a tots els públics. I quan dic per a tots els públics no em refereixo a l'edat, sinó a l'aspecte social, ja que aquesta és una d'aquelles sèries que pot agradar a qualsevol sense que hagi de ser un fan de l'animació japonesa.

Sinòpsi:
El doctor Tenma és un brillant neorocirurgià japonès que s’obre carrera a uns dels hospitals amb més prestigi d’Alemanya. Si bé sempre havia cregut que l’objectiu dels metges era salvar vides sense distinció, aviat descobrirà que això no sempre es compleix. Una forta convicció el farà entrar en un dilema i haurà de prendre una decisió que li canviarà la vida.


Una joia de l’animació, de la mà de l’estudi Madhouse, que ha sabut plasmar a la petita pantalla tota la intensitat que transmet el manga original, amb una animació molt acurada i detallada tant pel que fa als personatges com als escenaris de fons.

És tan bona que els senyors de Hollywood ja n'han comprat els drets. Si en fan una obra mestra o la destrossen per tot arreu, el temps ho dirà.

Ja us la recomano, és realment bona.

Font: Japanzone.
Info: Naoki Urasawa.
Info: Monster (en castellà).
.

0 comentaris: