Popeye el violent.

dimarts, 28 de novembre del 2006 | Etiquetes de comentaris: | |

Hòstia si en feia de temps que volia escriure sobre aquesta qüestió. Hehehe, el títol ho diu quasi tot, però passem a analitzar aquest personatge, protagonista d'una mítica sèrie de dibuixos animats... per a nens. I compte, que quan dic nens vull dir d'aqulls petits petits.

Per començar, Popeye ho resol tot amb la violència, això és a patades i cops de puny. Encara rai que en el paper de dolent, en Brutus, tenim un pobre desgraciat obès i masoca. Almenys pel seu paper de dolent no fomenta els seus valors. D'altra banda, Olivia és anorèxica, i això ja és més preocupant.
Ah calla! encara no he acabat amb Popeye! El paio es droga! Vosaltres us penseu que amb els espinacs s'aconsegueix una força sobrehumana?! HA! Això són drogues segur,... o espinacs transgènics passats per les anfetamines, epo o alguna cosa per l'estil. Però espinacs normals i corrents no, que està sobradament demostrat que d'energia no n'aporta gaire.

Així doncs, el cóctel ens queda amb un pallaso violent que es droga, un imbècil que hi cau una vegada rere altra i una anorèxica tòtila.

Per cert, popeye em recorda als personatges del Final Fantasy 7, a veure si sabeu per què.

1 comentaris:

  1. Anònim says:

    Què passa Ferran!! sóc el primer en signar el teu bloc? No mereixo pas tal prestigi! En què s'assembla Popeye al FF7?? Jo, quan hi jugava i em matavem em psoava violent com ell i trencava coses, concretament comandaments de la Play Station (vaig arribar a arrencar un dual shock amb les dents). I..això de les drogues..també podria ser..(no hi ha res com un bon peta i un ff7) també pot assemblar-se el braç del Popeye amb el del Barret, vaja, no sé què més dir, tu..potser que són "series" violentes?? no sabria què més dir-te! Apa vagi bé, visitaré amb regularitat!!