MirrorMask

diumenge, 17 de desembre del 2006 | Etiquetes de comentaris: | |

Grata sorpresa la que m'he emportat al mirar aquesta pel·lícula. Mai avia vist res semblant.

MirrorMask és una d'aquelles pel·lícules que marquen un abans i un després, com Amélie, Big Fish, El viatge de Chihiro,... d'aquelles que l'acabes de veure i dius... hòstia! i no dius res més perquè no hi ha paraules. Un bon argument acompanyat d'una qualitat visual que ens transportarà durant tota la pel·lícula a un món imaginari ple de criatures fantàstiques, gegants immensos, llibres amb personalitat i homes enmascarts, enmig d'un món fascinant i saturat de color roig.

El nivell de fantasia, imaginació, creativitat i idees arriba a quotes difícils de veure avui en dia. Imagineu-vos a Dalí col·laborant amb Tim Burton, segurament sortiria alguna cosa semblant a MirrorMask, i és que en alguns moment em caia la baba al veure les imatges d'aquest film.


Sinòpsi:
Helena, que sempre ha somiat en abandonar el circ dels seus pares, mai podria haver imaginat que un dia acabaria despertant en un món paral·lel poblat per les criatures més estranyes i en el qual les forces de les tenebres pretenen acabar amb la pau del fantàstic regne en el qual s'ha vist reclosa. Helena haurà de trobar un objecte d'enorme poder per despertar la Reina Blanca i aconseguir tornar a casa.


9'5/10

3 comentaris:

  1. Anònim says:

    wow wow té bona pinta ^^ ja em passaràs l'elink i/o bt .-p

  2. Anònim says:

    Un cop que vull comentar algo i per variar ja hi ha algú que ha comentat el mateix abans . . .

    La pel·li pinta bé, es tindrà en compte, ja que normalment hi ha massa porqueria cinematogràfica.

  3. Anònim says:

    PD: quan deia normalment volia dir últimament :p