Ja n'hi ha prou de tanta farsa!

dijous, 17 de maig del 2007 | Etiquetes de comentaris: | |

Ja fa més d'una setmana que per la tele i més concretament per TV3 ens hem de tragar la UEFA i l'espanyol. A mi em fot molt que la televisió pública catalana dediqui tant temps a un equip que no és català. No senyors, l'Espanyol no és un equip català. Com el seu nom indica, l'espanyol és un equip... espanyol.
Sincerament, quants catalans creieu que hi ha seguidors de l'Espanyol? Jo els comptaria amb els dits de les mans d'un manco.
I Tamudo... Tamudo no és català senyors de TV3. Sempre dient de l'espanyol i de Tamudo, però si el paio no en té ni idea de català! Li hauria de caure la cara de vergonya si l'espanyol fos un equip català, però segur que ell mateix, com a capità i esperit de l'espanyol i l'espanyolisme, sap que el seu equip no és català, sinó Espanyol.


Que bo que hagin perdut almenys. I a la final! i per penals! Hahaha, com més amunt és puja, més forta és la caiguda.


4 comentaris:

  1. Anònim says:

    Opinió compartida xD

  2. Anònim says:

    Jo sóc català i sóc de l'Espanyol, i més igual el que pugui dir la gent al respecte.

    Farsa? Sí, però no per parlar d'un equip no català, doncs agradi o no el nom, és un equip català, sinó pel fet de dedicar tant temps a un equip que realment els interessa poc, al que segurament tenen despreci, i al que ara feien veure que era l'equip de la seva vida.

    No només a TV3 per això. Ha sigut impressionant veure portades de diaris amb motiu de l'Espanyol, cosa que m'ha fet odiar encara més la premsa del nostre país (Catalunya i no Espanya).

    Per cert, com he dit, sóc català i de l'Espanyol, però sóc abans català que d'Espanyol, i sempre preferiria que guanyes el Barça que no, per exemple, el Getafe.
    Si de tan catalisme volem fardar, si us plau, demostrem que som catalans i no reneguem de les coses de la nostra terra, ens agradi o no.

  3. Anònim says:

    Fa anys que sóc de l'espanyol, i sempre ens hem vist obligats a suportar la mateixa intolerància moral d’aquest cúmul de saviesa irònica i alhora qüestionable de la gent afeccionada al F.C Barcelona.

    Suposo que aquesta crítica la fas també fruit de la impotència esportiva que està mostrant aquest any l’equip blaugrana, ja que els teus comentaris alhora de impertinents són incoherents.

    Si TV3 s’ha dignat a televisar alguns dels partits de l’espanyol a la copa de la UEFA és pel fet senzill de que el RCD Espanyol forma part d’aquesta comunitat autònoma a la qual tots anomenen Catalunya. Digues-li coincidència però crec que en formen part tan TV3 com aquest club d’aquesta, així que, no es tan extrany.

    Sento defraudar-te al dir-te que tan l’Espanyol com el Barcelona són alhora dos equips d’Espanya nascuts els dos de la mateixa ciutat, per tan el teu comentari resulta absurd.
    Crec que per parlar de futbol, o almenys abans d’insultar-lo, hauries de desfer-te d’aquesta venda d’afeccionat culé, el qual no veu res mes enllà de la seva absurda prepotència.

    Sóc català, i sóc “perico”, i amb orgull, perquè sento els colors d’un equip que no mira el compte bancari, sinó que són competitivitat, lluita, esforç...un equip que es mereix la matrícula d’honor dins aquest esport. I com jo, n’existeixen més dels que et penses.

    Respecte al comentari que fas del capità d'aquest club, no et faré cap comentari, perquè el trobo fora de lloc, i vista la teva ignorància futbolística i que et deixes seduir pels tòpics falsos d'aquest club que t'envolta, sol et diré que Raül Tamudo és de Santa Coloma del Gramanet (Barcelona, per si no ho sabies, i alhora crec que de Catalunya.)

    Podria passar-me hores i hores amb comentaris a favor de l’espanyol per contestar a aquest comentari tan poc gratificant però no ho faré, no dedicaré més temps, crec que amb això en tens més que suficient.

    FORÇA ESPANYOL.

  4. Anònim says:

    suposo que es com tot, n'hi han de bons i de no-bons, com també hi han catalans del madrid, o seguidors del madrid que no son feixistes