The lost room

dimarts, 22 de maig del 2007 | Etiquetes de comentaris: | |

Ningú pot negar que estem a l'edat d'or de les sèries de televisió americanes, època que contrasta amb l'edat de plom del cinema del mateix país. Com que estem arribant a finals de temporada (Heroes, Lost, Jericho,...) i mentre no comencen les noves (Stargate Atlantis, Prison Break,...), he buscat una mica i m'he topat amb una mini-sèrie d'aquelles que realment valen la pena: The lost room.

Sinopsi:
La vida del detectiu d'homicidis Joe Miller canvia per sempre quan ensopega amb la clau d'una misteriosa habitació d'un motel situat a la mítica Ruta 66. La clau obre la porta a un món desconegut capaç de despertar la cobdícia de molts. En aquesta habitació hi havia més de cent objectes, cada un d'ells amb un poder únic. L'habitació en si mateixa és un refugi i una porta a qualsevol destí, i quan la filla d'en Miller desapareix en ella, aquest emprendrà una incessant recerca en la qual serà objecte de persecució per part de fosques organitzacions que pretenen obtenir la clau apreciada i la resta dels objectes.


Avui mateix he acabat de veure-la i m'ha agradat força, de manera que us la recomano. Només són 6 capítols de 45 minuts, curteta, però consistent. Si us agrada el misteri de Lost i els poders de Heroes, no us podeu perdre aquesta minisèrie.
Per cert, la van fer a Cuatro fa poc, així que també la podeu trobar en castellà: Habitación perdida. Tot i que jo us la recomano en versió original.


IMDb | Pàgina oficial

1 comentaris:

  1. Mani, fill de Mani says:

    Gràcies per esta recomanació, ja que tinc sed de sèries i les que miro o estan en stanby (prison brak) o les porto al dia i s'estan a punt d'acabar les temporades (Lost, Heroes, si ja vai perl 21!. Vai començar Jericho però li coste arrancar, a ver que tal esta de "the lost room" ja que encara que sigo curteta , al menos no m'hauré d'esperar anys per saber el final!

    Salut