Religions alternatives II

dilluns, 3 de setembre del 2007 | | |

Unicorn Rosa Invisible

El nom d'aquesta religió ve de l'aspecte de la seva deessa, una unicorn que és, paradoxalment, invisible i rosa.



Dogma:

Quan es dicuteix sobre l'Unicorni Rosa Invisible (a partir d'ara, URI) és comú assenyalar que ningú no pot demostrar que ella no existeixi ja que és invisible.
A l'URI li agrada la pizza de pinya i pernil, encara que alguns vegetarians dissenteixen, dient que com l'URI és vegetariana, ha de ser pizza de pinya i xampinyons. S'està d'acord quant a la pinya, així com també amb el fet que ella odia el pepperoni. A més, l'URI "rapta" mitjons, raó que explica la seva enigmàtica tendència a desaparèixer. Els mitjons raptats són considerats "senyals" a favor de l'URI -o poden ser en contra, depenent a qui se li pregunti o de quins mitjons siguin raptats. Els escèptics suggeririen buscar les peces "raptades" amb més cura a la rentadora .

En aquesta imatge podem "veure" L'unicorni Rosa Invisible.

De manera similar al Diable de les religions abrahàmiques, es diu que l'Ostra Morada és l'oponent de l'Unicorni Rosa Invisible. L'Ostra Morada és coneguda també com l'"Ostra Morada (de la Perdició) " o "OM (dP) ", es diu que originalment era un dels subordinats de l'Unicorni Rosa Invisible, però va ser expulsada de Les Seves Pastures per tractar de convèncer els creients de la idea herètica que a Ella li agrada més la pizza de xampinyons i pepperoni que la de pinya i pernil.


Articles de fe:
  • Nostra Senyora Unicorni és Rosada i Invisible.
  • Ella prefereix la pizza de pernil i pinya a la de pepperoni i xampinyons. Es diu que la segona només la mengen els seguidors de la menyspreable Ostra Morada (de la Perdició).
  • Els seguidors de l'URI tenen més dies sants que els de totes les religions juntes, ja que qualsevol dia sant de qualsevol religió és automàticament un dia sant de l'URI. Els dies sants són usats pels fidels per sembrar llavors de dubte i incertesa en les ments dels addictes d'altres religions. El dia més sant de l'any és el primer d'abril. És el dia que Ella suggereix que trobem un boig religiós i li diguem: "Hi ha tanta evidència per a l'existència del teu deu com n'hi ha per a l'Unicorni Rosa Invisible, per què no mires la seva pàgina web? potser aprens alguna cosa".
  • El 42 és un número important per als seguidors de l'URI. És la resposta a la pregunta " Quin és el significat de la vida, de l'univers, i de tot?". Si uneixes els dígits de l'any que ella es va revelar (1 + 9 + 9 +4) obtens 23. Si n'afegeixes 4 (pels seus cascs), n'afegeixes 2 (per les orelles), n'afegeixes 1 (per la banya), n'afegeixes 1 (per la cua) i després afegeixes 9 el resultat també és 42.
  • Alguns seguidors elegits són beneïts amb visites, que es mostren amb senyals a la roba de la rentadora.

1 comentaris:

  1. Xavi BC says:

    Últimament estàs que et surts : P