La inexistència de Déu.

dissabte, 1 de desembre del 2007 | | |

Si heu llegit mai alguna cosa sobre Disseny Inteligent, és probable que us hageu topat amb una "premissa" que acostumen a fer servir per a demostrar les seves "teories". Estic parlant de l'Analogia del rellotger, que diu: "Si obrim un rellotge podem veure un complex mecanisme que ha d'estar fet per algú, per un rellotger". Tenint en compte això, diuen que nosaltres, els humans, complexos com som, hem d'haver estat creats per algú: Déu.

No obstant, qualsevol és pot preguntar... I qui collons va fer a Déu?! Un ésser totpoderós ha de ser per collons el més complexe possible. I si posem un Déu que en crea un altre? I si després hem de posar un Déu que crea un Déu que crea un Déu? On arribem? Està clar que pensar en un espai limitat de temps no va enlloc.


Se'm fa inconcebible pensar en un tot amb principi, no té sentit. Certament creiem saber que el Big Bang va ser el principi... de l'Univers. Univers que no sabem si és únic, i que no sabem d'on va sortir. Però del no res... segur que no. I si Déu fos etern? I per que collons no ho hauria de ser l'Univers? O qualsevol altra existència? No hi ha dubte que la navalla d'Occam deixa fora de joc qualsevol existència suprema i totpoderosa, i menys amb forma d'home i pensament humà.

Us deixo amb un vídeo interessant i subtilment divertit:


.

7 comentaris:

  1. 4catalonia says:

    Al primer owned s'aixequen, al segon ja els costa més però es tornen a aixecar; però quan els foten el tercer es queden sense paraules, jajaja

    Aquest programa el fan aquí i... a la presó tots! jajaja

  2. Amo says:

    Boníssim, xeic!! Se'ls mengen en patates, o com vulgarment es diu, els hi foten un: "Zas, en toda la boca!!"

    Un blog recomanable: http://razonatea.blogspot.com/

  3. Anònim says:

    Bonissim el debat, la forma com al final els deixen sense arguments.

    Si seria un zas, en toda la boca de manual xD

  4. Anònim says:

    Realment, què té de dolent creure en Déu? És que no sé que té la gent que s'entesta a fer pàgines web que l'Ataquin a Ell i als que creuen en Ell... Diria que és una mica hipòcrita que sempre vingueu dient "hem de respectar la religió" i bla bla bla quan després veniu fent una web que està en contra. Ja està bé, ostres! Que no cal estar tota l'estona atacant, collons, una mica de respecte! Visca Catalunya.

  5. CTO says:

    La teoría del Big Bang la va pensar un catòlic, com l'heu cagat!

  6. SAT says:

    Però si l'univers és etern, perquè no ho pot ser el creador? Això sí que no té sentit.

  7. SAT says:

    Però si l'univers és etern, perquè no ho pot ser el creador? Això sí que no té sentit.