El nintendo

dimarts, 7 d’agost del 2007 | | |

Doncs al principi em feia gràcia, després ja m'ha fet llàstima:


Qualsevol diria que qui està posseït pel mateix diable és aquest home. Un personatge encegat pel catolicisme que no sap de què parla, que es pren literalment els reversos de les caràtules de videojocs (a partir d'ara: nintendos). El fanatisme no és bo. No ho pot ser. Aquest paio està realment malalt, només fa falta sentir-lo per comprendre realment fins on pot arribar la religió. És tant exagerat que resulta divertit, hilarant. Sembla la típica paròdia en contra dels nintendos.
I la forma de parlar que té aquest home? No us recordo el típic líder sud-americà? No sembla que parli Chávez? No sé si convenç la gent que té al davant, però si aquests se'l creuen, certament tenen el coeficient intel·lectual d'un legionario. No pot ser que hi hagi gent així en aquest món. Així no pot anar bé la cosa. I, malauradament, aquesta gent té molt poder als EEUU, que és el país més poderós del món.

Espero que les noves generacions tinguin més vista i aconsegueixin veure el món, perquè ara per ara no veuen més que una paret d'ombres, com explicava Plató al mite de la caverna.

Per cert, hi ha més vídeos d'aquest personatge, aquest cop acusant a Disney de pornografia infantil a la Sirenita o trobant significats diabòlics a 101 dàlmates o Hercules. Si us fa més gràcia que no pas llàstima li podeu donar un cop d'ull buscant per Youtube. I si no us fa gràcia, també us ho podeu mirar, i almenys sabreu com pensa aquesta gent.


2 comentaris:

  1. Anònim says:

    Pero la noticia del 700 nens no era veient la serie de pokemon? que hi pinta el nntendo? xD

    manipula molt el que diu , sobretot quant llegeix lo de darrea els jocs xD

  2. Ferran Mata says:

    Com tu dius, lo dels nens epil·lèptics va ser un capítol de pokemon que no es va emetre mai més. Però aquesta gent manipula la informació com li dóna la gana.