La ciutat piràmide

divendres, 24 d’agost del 2007 | | |

Tots sabem que a Tòquio ja no saben on construir, no queda lloc. Segur? Doncs es veu que no. A algun il·luminat se li va ocórrer que, si no es pots construir pels costats ho podrien provar cap amunt. És a dir, construir un rascacels. I ara bé quan sorprèn. No és tracta de construir un edifici altíssim com el Burj Dubai (818m), sinó una piràmide que convertiria aquest últim en un miserable escuradents.

Estic parlant del X-Seed 4000 una piràmide que faria 4 kilòmetres d'alçada, amb una base de 6 kilòmetres d'ample, 800 pisos i una capacitat per a 1.000.000 de persones. El seu preu s'estima entre els 300.000.000.000€ fins els 900.000.000.000€. S'aixecaria a la mateixa badia de Tòquio, és a dir, sobre el mar. Seria 700 metres més alt que el mític Mont Fuji.

El Burj Dubai serà l'edifici més alt del món l'any 2008, farà 818 metres.

És tan gran i tan alt que és fa imprescindible la regulació de la pressió de l'aire i la temperatura. S'utilitzaria energia solar per controlar aquests paràmetres. A més, ha d'estar preparadíssim per resistir els constants atacs de la naturalesa sobre el Japó.

Seria un edifici arcolòogic, és a dir, una ciutat en si mateix. Tindria depuració de residus, generació d'energia, transport, distribució, seguretat,... A més d'immensos jardins, centres comercials, laboratoris de recerca,...

Us imagineu uns jardins així?

Sembla ciència ficció, però el projecte existeix. El temps dirà si es tira endavant o és una animalada.

Font: NeoTeo.
.

1 comentaris:

  1. Eriko says:

    quina bestialitat! si tiren endavant el projecte... s'ha de veure jeje